Byggservice i Kristianstad

Allt inom bygg och renovering i Kristianstad

totalentreprenad tjänster offertförfrågan

Totalentreprenader

Samordnar ditt byggprojekt

Som totalentreprenör tar vi ansvar för att ditt projekt blir klart på utsatt tid och till rätt pris. Vi är specialister på att planera och samordna byggprojekt och för oss är det en självklarhet att du ska känna dig helt nöjd.

Våra ägare Fredrik Nilsson och Pierre Lindström har arbetat i företaget som byggnadssnickare under många år. Med gedigen erfarenhet av alla slags byggprojekt kan vi hjälpa dig hela vägen från bygglovsansökan till slutbesiktning.

Badrumsrenovering i Kristianstad

Robin Olsson som också arbetat länge hos oss är badrumsansvarig. Kontakta Robin när du funderar på att bygga eller renovera badrum. Naturligtvis får du ett våtrumsintyg när arbetet är besiktigat och klart.
Robin når du på tel:  073-360 20 48

Robin Olsson Badrumsspecialist renovera badrum Kristianstad

Byggtjänster

Fjälkinge Byggservice AB hjälper dig med alla slags byggprojekt i Kristianstad med omnejd. Vi är professionella byggnadssnickare och ställer höga krav på oss själva och våra partners för hantverksskicklighet, certifieringar och kundnöjdhet.

totalentreprenör bygg nybyggnation Kristianstad

Nybyggnationer

Fjälkinge Byggservice bygger allt från carportar till stora villor och hyresfastigheter. Vi är med och tar ansvar för att du ska bli nöjd med ditt bygge hela vägen från grund till taknock.

totalentreprenör ombyggnation Åhus

Om / Tillbyggnader

Förläng sommaren med en vinterträdgård! 

Vi utför alla slags om- och tillbyggnader i Kristianstad med omnejd.

totalentreprenör bygg renovering Kristianstad

Renovering

Fjälkinge Byggservice renoverar allt från enstaka rum till hela fastigheter i Kristianstad. Välkommen att kontakta oss för rådgivning och offert på ditt renoveringsprojekt. Vi renoverar allt från golv till tak såväl in- som utvändigt i Kristianstad och Sölvesborg med omnejd.

Takläggning Kristianstad takläggare

Tak­läggning i Kristianstad

Våra skickliga takläggare utför omläggning, reparationer och nyläggning av alla slags tak, från tegel till papptak. Vi ombesörjer rivning av det gamla taket och ser till att plåtdetaljer som snörasskydd, takstege och vattenavrinning monteras på korrekt vis. Är du intresserad av att installera solceller på taket i samband med takbytet så kan vi genom våra duktiga samarbetspartners offerera det.

Fönsterbyte Kristianstad byta fönster

Sänk dina uppvärmnings­kostnader

Med skenande priser på el- och uppvärmning är det klokt att se om sitt hus. Fjälkinge Byggservice kan hjälpa till. Bor du i ett äldre hus med gamla fönster, dörrar och dålig isolering finns det mycket man kan göra. Att investera i moderna fönster och tilläggsisolera väggar, golv och vind kan i de flesta fall göra stor skillnad när det gäller uppvärmningskostnaderna.
Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fönsterbyte Kristianstad byta fönster

Fönster / Dörrar

Vi monterar moderna energieffektiva fönster och dörrar i modern eller klassisk stil. Ett fönsterbyte kan vara ett bra sätt att sänka uppvärmningskostnaderna. Vi kan också hjälpa till med fasadrenoveringar och tilläggsiolering av ytterväggar, golv och vind.

Bygga altan Uteplats Kristianstad

Altaner / Uteplatser

Vi bygger vackra och stabila altaner, trädäck och uterum i Kristianstad med omnejd. Välkommen att kontakta oss för byggnation av altan, trädäck eller uteplats i Kristianstad.

köksrenovering Kristianstad bygga kök

Köksrenovering

Köksrenovering är vi duktiga på. Vi hjälper dig att skapa ditt drömkök i klassisk eller modern stil. Fjälkinge Byggservice monterar kök från samtliga förekommande kökstillverkare. Vi har kompetensen att specialanpassa kökslösningar och platsbygga unika skåp, bänkar, hyllor och bänkskivor enligt dina önskemål.

Badrumsrenovering Kristianstad badrum renovera

Badrumsrenovering i Kristianstad

Fjälkinge Byggservice är en trygg partner vid badrumsrenovering. Vi ser till att arbetet flyter på effektivt och håller sig inom din budget. Vi ombesörjer rivning, korrekt montering av tätskikt, kakel och eller våtrumsmatta VVS-arbeten och elinstallationer för att bygga ditt nya badrum.

Kontakta Robin Olsson 073-360 20 48 för fri rådgivning och offert på ditt nya badrum. Självklart får du våtrumsintyg efter utfört arbete. 


Mer om badrum
Fjälkinge byggservice Kristianstad

Byggservicearbeten

Våra servicesnickare fixar mindre reparationer och servicearbeten snabbt och smidigt.

offertförfrågan